10 dingen die ons omschrijven

Gepubliceerd op 7 september 2018 om 10:00

De blog is online! En wat heb ik er zin in. Ik dacht eerst maar is te beginnen met 10 dingen die ons omschrijven, zodat jullie ons wat beter leren kennen. Dus hier gaan we: 

1: Ik ben op mijn 18e bevallen van mijn dochter Jailey. Jailey is geboren op 06-06-2018 en ik ben jarig op 21-06 dus wij zijn allebei ook het sterrenbeeld tweelingen. 

 

2: Ik ben gek op eten en dan vooral gezond. BBQ? I'm in! Heerlijk vind ik het en ik kan er echt van genieten. En ook voor bloemkool mag je mij wel wakker maken. 

 

3: Mijn favoriete series zijn, Reign, Once upon a time & vampire diaries. Hier kan je dus ook zien dat ik gek ben op fantasie series! En ik vind het heerlijk om hierin helemaal te verdwalen. ( en oh ja ik heb deze 3 series allemaal al 2x gezien ) 

 

4: Ik werk bij kruidvat 12 uur per week. Mijn gevoel gaat toch elke keer weer richting detail handel. Voor mijn zwangerschap heb ik een aantal maanden bij Blokker gewerkt. 

 

5: Mijn moeder is op uitgerekende datum van mij bevallen. En ik ben op uitgerekende datum van Jailey bevallen! Hoe toevallig.

 

6: Ik heb mijn vriend leren kennen toen ik 15 was en wij zijn nu bijna 4 jaar samen. 

 

7: Ik ben gek op Sims 3 (voor op de pc) en kan me hier dus ook uren mee vermaken! Ook rollercoaster tycoon vind ik nog steeds leuk, maar dan wel de oude versie! Back in time.. 

 

8: Ik heb meegedaan aan de missverkiezing en ben tot de Finale van Miss Teen of Friesland gekomen in 2017, helaas niet gewonnen maar heb er veel van geleerd. . 

 

9: Als ik koffie of thee drink dan laat ik altijd een laagje staan, ik heb geen idee waarom dat is. Mijn moeder doet het ook vaak, het gaat wel echt zonder er bij na te denken. Het is ook standaard bij elke kopje...

 

10: Jailey is altijd vrolijk en gek op eten... en ze wil ook altijd precies op tijd eten anders zet ze het op het brullen! hmm zou ze dan toch op mij lijken.. haha 

 

Nou dit waren 10 dingetjes die ons omschrijven. En nu hebben jullie een beetje een beeld van wie wij zijn. Ik kijk er naar uit om jullie verder mee te nemen in ons leven. Houd onze website in de gaten maar vergeet ook onze instagram niet! Hier komen heel veel leuke dingen op. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.