Eerste 3 maanden van Jailey

Gepubliceerd op 7 september 2018 om 10:00

De eerste 3 maanden met een baby, en wat geniet ik hiervan! Zo'n klein meisje maar zoveel liefde. Het was natuurlijk wel even wennen, vooral de nachten. Maar dat ging al snel goed. 

Goh en dan hou je zomaar je kindje vast die je 9 maanden hebt gedragen. Na een bevalling van 6 uurtjes.. Wat een bijzonder gevoel, eigenlijk is het onmogelijk om het te beschrijven zo bijzonder. Zo klein in zo'n grote wereld. Ik was gelijk verliefd op dit kleine meisje en wist ook meteen dat de naam Jailey precies bij haar paste. Haar volledige naam is Jailey Alicia. Haar tweede naam Alicia is vernoemd naar mijn moeder Patricia. 

Om 13:16 is ze geboren in het ziekenhuis (ingeleid) en om 18:00 waren wij thuis. Ook dat was een heerlijk moment, om eindelijk thuis te zijn met je kindje. De eerste week hebben wij echt optimaal kunnen genieten van onze dochter, wij hadden kraamhulp. En oh wat was dat heerlijk! Ik vond het jammer dat ze na 8 dagen weer weg ging, maar aan de andere kant vond ik het ook wel fijn, want nu begon het toch echt, een gezin, een huishouden! Wat was ik verliefd op alles! Ik zat echt op een roze wolk. 

De weken vlogen voorbij en alles ging veel te snel voor mijn gevoel.. Ze groeit zo snel en ze doet het zo goed! Ze begon met maatje 50 en na twee weken zat ze in 56. Ander halve maand later ging maatje 56 ook in de doos en ging maat 62 de kast in. En toen weer een maand later ging 62 de doos in en zit maatje 68 in de kast. Ik kan wel huilen zo snel gaat het.  

Gelukkig krijg je er veel leuks voor terug, ze is nu aan het ontdekken! Prachtig om te zien. Alles wat ze vast pakt gaat direct richting haar mond. En dat vastpakken alleen al, hoe trots kan je zijn! Haar eerste lachje en nu haar eerste lachje met geluid. Wat geweldig, ze maakt mij elke dag vrolijk en vooral heel trots. Maar toch ook wel een beetje verdrietig dat het allemaal zo snel gaat... 

De nachten zijn ook super fijn want ons meisje is vanaf 2 weken oud al aan het doorslapen. Het begon met de standaard 6 uurtjes en na een maandje werden dat er 8. En jeetje dan schrik je toch raar wakker omdat ze geen flesje is komen halen.. Was gelijk in de stress! HAHAH maar mevrouwtje lag gewoon nog in dromenland. En toen ze 2 maanden werd begon ze langer te slapen, namelijk van 21:00 tot 09:00! Heerlijk! Dat zal ze trouwens wel van mij hebben... Ik ben echt een slaapkop! 

 

Kortom de eerste 3 maanden met Jailey waren heerlijk en nu gaan we samen verder op ontdekkingsreis! 

 

Liefs, 

 

Lianne. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.