Newborn shoot

Gepubliceerd op 10 september 2018 om 10:00

30 minuten fotograferen bij jou thuis! Dat was de actie die ik zag op facebook, en ik heb gelijk gemaild voor een afspraak voor de newborn shoot…

 

Aangezien ik graag overal foto’s van wil, wilde ik natuurlijk ook een newborn shoot laten doen. Deze actie leek mij het goede moment om dat te doen. Jailey was toen 2 a 3 weken dus ze was nog op het randje van newborn..  + de fotograaf kwam lekker bij ons thuis. En zo hadden wij dus ook geen gedoe, dacht ik…

 

Maar ja je maakt immers een afspraak voor een baby dus het kan niet allemaal goed gaan.. De fotoshoot stond gepland aan het einde van de ochtend, Op dit tijdstip was Jailey namelijk ( normaal gesproken ) op haar best! Maar uiteindelijk die dag, had Jailey ‘s Ochtens nergens zin in. Ze wilde niet slapen, niet eten en ook niet spelen.. Ze had haar huilmomentje en niks was goed. Dus ik zag de bui al hangen, dit word niks met die foto’s zei ik nog tegen mijn vriend.

 

En ja hoor de fotograaf komt aanrijden en Jailey ligt nog steeds te mopperen bij mij op mijn borst. Ik had alles geprobeerd maar mevrouwtje wilde helemaal niks. Uiteindelijk komt de fotograaf binnen lopen en zet haar spullen neer. En op het moment dat ik wil zeggen dat Jailey niet haar beste dag heeft, valt Jailey in slaap hahahah. Ik dacht ja maar zodra ik deze boef ga verplaatsen word ze wakker. Toch maar geprobeerd want ja de fotograaf komt niet voor niks. Blijft Jailey gewoon doorslapen! We hebben haar in alle soorten houdingen gehad, maar ze is nergens wakker van geworden. Dus uiteindelijk wel allemaal slapende foto’s, maar goed, alles beter dan huilende..

 

Ook al slaapt ze, ik ben zo blij met de foto’s, ze laten precies zien hoe Jailey was in de eerste paar weken! Zo tevreden en zo klein. En ook de gezin foto’s zijn zo mooi geworden (al zeg ik het zelf).

 

Alle foto's bekijken? Dat kan! klik op de link hieronder. En laat vooral je mening achter onderaan de pagina! 

Liefs, 

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.