De naam verzinnen...

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 10:00

De naam verzinnen… Dat is bij iedereen wel een dingetje denk ik, het is best lastig om een naam te verzinnen die een kindje zijn / haar leven lang draagt. En daar later mee naar school / werk gaat…

 

Ik wist aan het begin van de zwangerschap eigenlijk al dat ik graag wilde dat het met een J zou beginnen, geen idee waarom maar dat was mijn gevoel. Ook wilde ik graag de Y erin. Gelukkig voor mij was mijn vriend het hier mee eens! De eerste naam heeft alleen wel een tijdje geduurd.. We kwamen er maar niet uit en wisten niet meer wat we er mee aan moesten. Dus zijn we eerst begonnen met de tweede naam.

We wisten al dat we iemand zouden vernoemen maar wisten nog niet precies wie, uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat we mijn moeder Patricia gingen vernoemen. Hieruit hebben wij de naam Alicia gemaakt en vonden we allebei heel mooi! Dus de tweede naam ging erg soepel.

 

Maar ja de eerste naam is waar het eigenlijk allemaal om gaat voor de toekomst.. En rond de 25 weken hadden we nog niks.. Ik ben heel het internet afgegaan om een leuke naam te zoeken die begint met een J en waar een Y in zit… Uiteindelijk vond ik op de mamagroep op facebook Jailey! Eerst was ik nog wat aan het twijfelen maar uiteindelijk heb ik  de volledige naam Jailey Alicia achter elkaar geschreven en aan mijn vriend laten zien, en we zeiden tegelijk Ja! Dat word het.

 

Dus eindelijk hadden we wat gevonden! Het enige nadeel voor mij waren de initialen, maar ik vond de namen zo mooi dat ik dat maar voor lief heb genomen.. En nu ze er is, past het precies bij haar!

 

Liefs,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.