Visfeest 2018

Gepubliceerd op 17 september 2018 om 10:00

Nu zullen jullie vast denken, vis feest? Gingen jullie vissen? Nee, de kant van mijn oma heeft als achternaam vis. En met deze kant van de familie hadden wij afgelopen zaterdag 15 – 09 – 2018 een familie dag! Een dag waar appelhappen normaal is en vlees niet gemist mag worden.  

 

Zoals jullie in mijn blog 10 dingen die ons omschrijven hebben kunnen lezen ben ik 50 % Argentijns, dit is van mijn moeders kant. Dit is best een grote familie en zien / kennen we dus ook vaak de helft niet. En een aantal van de familie, waaronder mijn moeder vond het tijd worden voor een familie dag.

 

Deze dag was dus afgelopen zaterdag 15 – 09 – 2018. Het begon om 14:00. Wij kwamen aan op de locatie. De partytent werd nog opgezet met een stuk of 4 barbecues eronder. Want ja, vlees mag hierbij natuurlijk niet gemist worden. Wij hadden natuurlijk een hele verhuizing want alle spullen van Jailey moesten ook mee. + ons eigen drinken en de hapjes die wij graag wilden eten buiten het vlees om.

 

Maar goed, (bijna) de hele familie was uiteindelijk aanwezig. En toen begon het, onze aandacht werd gevraagd en wij moesten in groepjes allemaal naar een aparte kamer met een formulier. Dit was een Quiz, over deze kant van de familie! Allemaal vragen over bepaalde personen van de kant van de familie Vis. Tijdens deze quiz bleek wel dat ik deze  kant van de familie eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Dus ik vond het erg leuk om meer verhalen te horen van deze kant! Een half uurtje later had ons groepje de vragen zo goed als allemaal ingevuld. En gingen we terug naar buiten. Mijn vriend, Jailey en ik moesten er nu even tussen uit want de opa van mijn vaders kant had zijn laatste voetbal wedstrijd.

 

Wij kwamen na een uurtje weer terug en toen waren ze net begonnen met eten! Allemaal salades en heerlijk vlees! Ik heb zeker lekker gegeten, maar daar twijfelde ik ook niet aan… Tussen door werden er nog wat groep foto’s gemaakt van alle generaties en met z’n allen. Ook met gekke pruiken en kaartjes in de zelfgemaakte fotolijst. Fantastisch. Even later was iedereen wel redelijk klaar met eten en toen kwamen de spelletjes…. Appelhappen was er 1 van. En wat hebben we gelachen! Ik was als laatste geëindigd  met 28 sec hahahah. Ook moesten we een ballon aan ons enkel van maken en de ballonnen van de anderen proberen kapot de trappen. Hoe veel lol kan je hebben met een appel en een bak water, of een ballon aan een touwtje!

 

Al met al wat het dus een hele geslaagde dag! En was het zeker leuk om wat tijd door te brengen met de familie die je eigenlijk nooit ziet. Ik heb zeker genoten van iedereen en heb weer mooie herinneringen en foto’s! Over de foto’s gesproken, alle foto’s kan je bekijken als je klinkt op de link hieronder!

Liefs, 

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia
2 jaar geleden

Was een dag om nooit te vergeten ❤