Tijd voor foto's

Gepubliceerd op 26 september 2018 om 10:00

Rond de 34 weken zwangerschap zeggen ze dat je op je mooist bent…. En zou dit dus het moment zijn om een fotoshoot te doen. Dit hebben wij ook gedaan, ik was inderdaad rond de 34 weken zwanger en voelde me erg goed. En ik wilde natuurlijk heel graag mooie foto’s van dit prachtige moment in mijn leven.

 

De zus van mijn vriend is fotograaf, en zij wilde onze zwangerschap shoot graag doen! Dit hebben wij natuurlijk met beide handen aangegrepen en gingen dit dus samen met haar doen. Wij wonen vlak naast een bos en vonden dat een mooie locatie om foto’s te maken. We hadden van te voren een aantal outfits uitgezocht en hadden onze koffer ingepakt!

 

Eenmaal de geplande dag was het wat minder mooi weer, maar wel droog, dus foto’s maken kon prima! Zo gezegd zo gedaan, hup in de auto en richting het bos om een mooi plekje te zoeken. We vonden een mooi pad met prachtige groene bomen. Dit werd onze achtergrond. We hadden een setje kleertjes mee van Jailey, een confetti bom met natuurlijk roze confetti en onze Nijntje knuffel. Mijn vriend zijn zus had nog een letter bord mee genomen en nog wat leuke andere dingetjes.

 

Uiteindelijk ging het allemaal zo snel dat we niet aan alles toe zijn gekomen, maar het resultaat is er, en wat ben ik er blij mee! We hebben gelachen en gek gedaan en ook zeker genoten! Op de foto’s is het helaas niet te zien, maar volgens mij was Jailey ook erg enthousiast.. Ze is de hele tijd aan het schoppen en aan het bewegen geweest in mijn buik. Jeetje als ik er zo weer aan terug denk mis ik het enorm! Dat ze nog veilig in mijn buik zat, de schopjes en de bewegingen. Het contact maken en het houden van iemand die je nog nooit hebt gezien… Zo bijzonder! Maar ik dwaal af hahaha.

 

Een paar dagen later kregen wij alle foto’s binnen! Ik was / ben er zo trots op. Ze zijn hartstikke leuk geworden en ook heel grappig! Mijn vriend deed leuk mee en zijn zus heeft natuurlijk prachtig werk geleverd. Ik ben blij dat ik een fotoshoot heb gedaan en dat ik deze foto’s dus voor altijd heb. Ik kan altijd kijken naar dit prachtige moment en geniet er nog steeds van. Ik raad het iedere zwangere aan om dit moment in je leven vast te leggen met prachtige, professionele foto’s ! Hieronder zie je de link naar al onze foto’s van de shoot.

 

 

 

Hebben jullie ook een zwangerschap shoot gedaan? Of zijn jullie dit van plan? Laat het ons weten!

 

Liefs,

 

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.