10 dingen die mij gelukkig maken.

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 10:00

Gelukkig zijn, dat willen we allemaal wel. Zelf probeer ik zoveel mogelijk positief te denken. Niet in alle gevallen kan dit maar vaak wel. En dat werkt voor mij goed. Ook probeer ik me te focussen op de dingen die mij gelukkig maken en daar elke dag in ieder geval 1x mee bezig te zijn. Hier onder zal ik 10 dingen benoemen die mij gelukkig maken, misschien hebben jullie er ook wat aan. 

 

  1. Mijn dochter

Natuurlijk heel cliché maar mijn dochter maakt mij heel gelukkig. Zodra zij begint te lachen of te babbelen is mijn dag helemaal goed. Ze is zo vrolijk en kan zo heerlijk kletsen ( op haar manier natuurlijk )

 

  1. Eten

Ik ben gek op eten, vooral gezond eten. Chocolade? Nee dank je. Salade? Heerlijk! Ook fruit eet ik liever dan snoepjes. Verder maak ik graag smoothies. Het liefst drink ik elke ochtend een smoothie in plaats van een broodje eten.

 

  1. Bordspelletjes

Ik ben gek op spelletjes, gewoon ouderwets gezellig aan tafel. Monopoly is hier favoriet. Ook kaartspelletjes vind ik heel erg leuk. Mijn vriend en ik spelen vaak 1x per week zo ie zo een spelletje. Heel gezellig! En ook zeker iets wat ik mijn dochter wil mee geven.

 

  1. Slapen

Ja hoe kan het ook anders, ik mijn vorige blogs konden jullie wel lezen dat ik een echte slaapkop ben. Zodra ik mijn 8 uurtjes slaap niet krijg, ben ik absoluut niet te genieten… Gelukkig slaapt Jailey van 21:00 tot 09:00 en is dat dus geen probleem. Ook lig ik graag te luieren op de bank met een dekentje, serie & natuurlijk eten.

 

  1. Familie

Mijn familie is erg gezellig! Er word altijd gelachen (en gegeten ) En daar ben ik dan ook zoveel mogelijk. We zijn elke week wel een keer bij mijn moeder. Sinds kort eten wij elke vrijdag pizza daar. Soms samen met mijn tante en haar gezin. Erg gezellig!

 

  1. Films en series

Tv kijken is niet zo mijn ding, al die reclames en je moet wachten op de volgende aflevering ect. Series is dus echt mijn ding. Ik kan het op pauze zetten wanneer ik dat wel. En ik kan zo een heel seizoen in 1 dag afkijken als ik daar zin in heb. Ik heb dan ook al best veel series gekeken dus ben nu een beetje in paniek hahah. Weten jullie nog leuke series? Let me know.

 

  1. Lezen

Verdwalen in een boek. Heerlijk! Eigenlijk lees in veel te weinig… Je moet er echt de tijd voor maken. Maar zodra ik dan ook begin met een boek, heb ik hem ook zo uit gelezen!

 

  1. Werken

Of het nou is dat ik bezig ben met deze blog of dat ik sta te werken bij Kruidvat. Ik word er blij van. Als ik bezig ben met mijn blog, dan geniet ik gewoon van alles wat ik typ. Om aan alles weer terug te denken en door de foto’s die ik moet bekijken om te kijken welke er het beste bij past. En het werken bij Kruidvat is vooral door het contact met de klanten. Veel klanten zijn heel dankbaar voor je hulp en ook heel vriendelijk. En sommige klanten maken je ook gewoon echt aan het lachen door de verhalen die ze je vertellen.

 

  1. Winkelen

Ik ben gek op shoppen, al moet het niet te lang duren. En dan bedoel ik eigenlijk niet shoppen voor mezelf, want kleding passen, ik vind het helemaal niks. Maar shoppen voor Jailey vind ik totaal niet vervelend. Die kleine kleertjes en de speentjes, knuffeltjes & schoentjes. Ik vind t leuk!

 

en last but not least, 10, Buiten zijn.

Eventjes buiten zitten. Eventjes lopen. Of gewoon even een rondje rijden in de auto. Heerlijk om gewoon even uit je huis te zijn. Jammer genoeg zijn hier geen mooie bergen of standen in de buurt… Maar Nederland kan ook heel mooi zijn! Heerlijk om buiten te zijn, en ook dat wil ik Jailey meegeven. Niks op de tablet of tv, gewoon lekker naar buiten! 

 

Herkennen jullie hier iets van? Of worden jullie gelukkig van totaal andere dingen? Let me know, ik ben heel benieuwd.

 

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.