Walibi, Dolfinarium en inpakken voor de verhuizing...

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 om 10:00

Walibi, Dolfinarium en inpakken voor de verhuizing, jaja herfstvakantie… Eigenlijk toch ook weer niet. Wij waren deze week alsnog druk bezig!

 

Eindelijk hebben wij nog helemaal geen herfstvakantie, Jailey is nog maar 4,5 maand en dus altijd thuis. En mijn vriend en ik moesten gewoon werken deze week.. Maar dat betekend niet dat wij geen tijd hebben voor leuke dingen!

 

Mijn zusjes zijn nog maar 7 en 4 jaar oud, dus die hebben wel herfstvakantie! Mijn moeder is lerares en die heeft dus ook vrij. Daarom gingen wij 24 oktober naar het Dolfinarium! Ik had Jailey bij mijn opa en oma gebracht want dat is niet heel handig.. daar met een kinderwagen, en het was best wel koud dus dat is voor Jailey niet zo fijn.

 

Dus mijn moeder, haar vriend, mijn zusjes, en mijn vriend en ik gingen om 09:00 naar het Dolfinarium. We hebben veel lachen en genoten van alle diertjes en de shows! We zijn bij de dolfijnen show geweest en bij de walrussen. En jeetje die dieren zijn echt heel slim, en heel lach wekkend! Even voorstellen? Geen probleem de walrussen wijzen zichzelf gewoon aan met hun vin. Oh ja en roggen aaien, hoe gek! Mijn zusjes waren ook helemaal onder de indruk en vonden het erg interessant! Vooral in het gedeelde waar je onder water kan kijken naar de dolfijnen en de walrussen!

 

Zo vliegt de dag voorbij en zit je weer in de auto naar huis!

 

Ook gaan mijn vriend en ik eigelijk elk jaar naar Walibi Fright Nights. Dus dit jaar zijn wij ook geweest! Zaterdag 20 oktober gingen wij daarheen. Jailey bleef bij mijn moeder slapen, omdat het tot 23:00 is en je dan nog terug moet rijden… Dus anders moesten we haar nog om 00:30 in de auto meenemen en alles, en dat is gewoon niet handig. En mijn moeder wilde wel oppassen dus dat was geregeld! Zo fijn.

 

Om 14:00 zaten wij in de auto onderweg naar Walibi. Rond 15:30 kwamen we daar aan, het was hartstikke druk! Eenmaal in het park, stonden bij alle attracties rijen van minimaal 45 minuten wachten. Kan je nagaan hoe druk het was! Dus wij gingen eerst even wat eten. Daarna even een rondje gelopen op het park om te kijken waar alle spookhuizen waren, waar wij vanavond in zouden gaan! Wij hadden kaarten voor twee spookhuizen..

The villa: Een spookhuis met allemaal kamers, en in elke kamer is een andere horrorfilm na gemaakt…

&

Psychoshock: Een lab waar onderzoeken gedaan worden.. Het ruikt naar een tandarts, dokter en alles wat daarbij hoort… “Zieke mensen” en een vrouw dit met een knuffel over straat loopt in haar nachtjapon..

 

Deze twee huizen hebben wij gedaan en waren super leuk! & eng…

 

’s Avonds is er op het park ook genoeg te beleven. Piraten, Quarantaine en Freaks… ZO GAAF! Alleen vergeleken met de andere jaren, vonden wij het dit jaar tegen vallen. Maar misschien kwam dat ook wel door de drukte… Want het was echt heel erg druk! Uiteindelijk gingen wij om 22:30 weg zodat wij voor iedereen uit konden rijden. Alleen liep dit anders dan verwacht..

 

We konden de auto niet meer vinden! HAHAHA. We hebben een uur lopen zoeken naar onze auto. Er stonden namelijk geen vakken of letters aangegeven zodat je die kon onthouden.. Maar goed.. Eenmaal de auto gevonden en toen stonden we nog een half uur in de file, dus wij waren toch rond 02:00 pas thuis…..  

 

Tussen door hebben wij nog wat spullen ingepakt voor de verhuizing en even lekker niks gedaan..

 

Wat hebben jullie deze vakantie gedaan? Actief? Of toch lekker ontspannen?

 

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.