Maand update Jailey ( 5 maanden )

Gepubliceerd op 10 december 2018 om 10:00

Deze maand ging een beetje alle kanten op. Dus ook deze blog zal een beetje chaos zijn. HAHAH gelukkig zijn we hier in huis wel wat gewend! Deze maand moesten wij namelijk inpakken voor de verhuizing en was ik net begonnen met werken…

 

Laten we beginnen met het consultatie bureau!

 

Jailey was zo als gewoonlijk weer aardig gegroeid! Lekker aangekomen en de lengte in gegaan! Gelukkig hoefde ze deze keer geen prikjes.. Maar pas bij 11 maanden weer.. THANK GOD! Want ja eigenlijk kan ik dat niet goed hebben.. Jailey daarin tegen vind prikjes niet zo erg, ze geeft misschien 1 gilletje en dan is ze alweer druk bezig met wat anders.

Haar metingen deze keer waren:

Gewicht: 8765 gr

Lengte: 70,5 cm

Hoofdomtrek: 43 cm

 

Ontwikkelingen en ontdekkingen

 

Jailey haar ontwikkelingen hebben deze maand denk ik even een pauze genomen… Het rollen wil nog niet helemaal en het zitten tja met hulp gaat het goed maar ze kukelt nog vaak naar voren. Maar hey ze is ook nog maar 5 maanden. Ook de tandjes heb ik nog niet gespot. Wat betreft het inpakken deze maand, dat vind ze maar beren interessant! Al die dozen en spullen die heen en weer gaan! Voor ons een ander verhaal want alles even rustig inpakken gaat niet van harte met een baby. Ze heeft natuurlijk veel aandacht nodig en kan natuurlijk niet zelf eten. Dus ons huis is deze maand vaak 1 grote bende geweest. Overal half gevulde dozen en spullen… Maar goed ook dat is maar tijdelijk!

Voeding

 

Eten is hier gelukkig geen probleem! Jailey krijgt nog steeds 4 flessen van 210 cc + 7 schepjes en daarbij nog potje fruit en een potje groente. Ook af en toe een lange vinger vind ze zeker niet vervelend. Ook hebben we een pap fles geprobeerd maar dat was geen succes, ze was een beetje huilerig en heeft even later alles weer uitgespuugd. Dus wij houden het lekker op gewone flesvoeding!

 

Verder is het hier dus een druk maandje geweest, Jailey is gelukkig wel haar ontspannen zelf en heel tevreden en blij! Ik ben benieuwd of we de volgende maand wel wat nieuwe ontwikkelingen kunnen spotten!

 

 

Tot de volgende blog!

Liefs,

Lianne & Jailey


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.