Blog dip.

Gepubliceerd op 12 december 2018 om 10:00

Een verhuizing, ik een nieuwe baan, mijn vriend een nieuwe baan en dan ook nog bloggen.. Het werd mij allemaal even te veel. Ik wist niet meer waar ik over moest bloggen terwijl er zoveel is gebeurd. Ik kreeg het gewoon niet op papier..

 

Maar de verhuizing is achter de rug, ik ben gewend aan het werk leven en ik krijg mijn woorden weer op papier! Toch wel een fijn gevoel als alles weer goed gaat..

 

Ik was net begonnen met werken, 12 uur per week bij kruidvat. Toen wij onze sleutel kregen van ons nieuwe huis in Joure. Ik was nog niet gewend aan het werken aangezien ik vanaf 2 maanden zwangerschap ik de ziektewet ben beland door cystes in mijn eierstok.. En toen kwam er ook nog een verbouwing bij. + de blogs moeten geschreven worden en de foto’s moeten ervoor gemaakt worden. Ook dat kost een hoop tijd. Daarom heb ik ervoor gekozen om het bloggen even te laten en mij te focussen op de verbouwing.

 

Veel moest er niet gebeuren, 1 muur verven en we kregen een nieuwe keuken. De keuken werd allemaal geregeld en het verven heb ik samen met mijn moeder gedaan. Het verven heeft 2 ochtenden gekost omdat het 2 keer moest. We hebben donderdag de eerste laag gedaan en vrijdag ochtend heeft mijn moeder de tweede laag gedaan omdat ik moest werken. Toch wel fijn zo’n mama om de hoek.. Wij wonen nu namelijk twee straten achter mijn moeder.. Ook mijn opa en oma’s wonen vlakbij! Heel fijn om weer terug te zijn in het dorp waar ik geboren ben!

 

Mijn vader heeft geholpen om de oude keuken eruit te halen en de nieuwe keuken werd er door hun personeel ingezet.. Helaas ging er was mis met de planning bij hun en kwam hij dus twee dagen later..

 

De spullen verhuizing was mijn grootste zorg, mijn vriend werkte namelijk 5 dagen per week van 07:00 tot 16:00 en om 17:00 was het alweer donker dus die kon niet veel doen. + ik heb geen rijbewijs en kon zelf dus ook niks verhuizen. Gelukkig is dat allemaal wel goed gekomen, al weet ik niet meer precies hoe hahaha. Maar ik heb mijn spullen, een nieuwe keuken, en een lekker warm huisje.

 

Na een week was dan toch de verhuizing zo goed als achter de rug, er moeten op de boven verdieping nog wel wat dingetjes gebeuren maar dat ik voor later! Eerst even genieten van hoe we het nu hebben, even wennen aan de omgeving en het werken en natuurlijk sparen!

 

Kortom ik kon dus even niet bloggen, heel jammer maar nu met een nieuwe woning en alles op loopafstand moet het goed komen! Mijn hoofd heeft weer rust en ik kan me weer focussen op wat ik leuk vind! Want bloggen vind ik toch wel leuk! Ik hoop dat jullie zullen blijven lezen en genieten van mijn rumoerige leven in Joure :) 

 

De foto's van de verbouwing komen 14-12-18 online! 

 

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.