Lekker kletsen met een Kletspot!

Gepubliceerd op 19 december 2018 om 10:00

Iedereen kent het wel, avond eten met het gezin. De ene keer gaat het heel goed en de andere keer is het drama! Maar wij hebben een oplossing zodat het altijd een feestje is aan tafel! Namelijk een kletspot!

 

Grappige suggeties, waanzinnige dilemma’s en hele leuke vragen! Allemaal op een apart kaartje die je om en om moet pakken en aan elkaar moet vragen. Wij kwamen er achter dat zo iets bestond toen wij bij mijn moeder gingen eten. Zij had zo’n ding op tafel staan… Dus toen mijn moeder alle kaartjes al een keer gehad had, kregen wij de kletspot! En ik ben helemaal fan!

 

Bij mijn babyshower hadden wij onze eigen ‘bevalling / baby’ kletspot gemaakt met allemaal vragen over bevallingen en kinderen. Heel erg leuk en natuurlijk geïnspireerd door de ‘originele’ kletspot!

 

En sinds een paar weken hebben wij nu ook de Blufpot aangeschaft! Dit is een soort zelfde  pot alleen staat er nu een B op een aantal kaartjes en bij die kaartjes moet je dus of eerlijk zijn, of bluffen! En de rest aan tafel moet dan gokken of het waar is of dat je bluft. Ook erg leuk. Ook zijn er nog een stout kletspot, kids versie, gozers versie , extra kaartjes voor als je alle kaartjes gehad hebt en veel meer! Kijk op www.masije.nl voor meer super leuke producten en info! De prijzen variëren van 9,95 tot 13,95.

 

Verder zijn het gewoon hele mooie potten die dus zo ie zo erg leuk staan op tafel! Benieuwd naar een kletspot? Je kan hem ook winnen! Kijk op onze instagram of op de pagina winnen! voor meer info over de winactie!

 

Dus al met al, een kletspot maakt het erg gezellig aan tafel & op tafel!

 

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.