6 maanden update Jailey

Gepubliceerd op 28 december 2018 om 10:00

De verhuizing, omrollen en bijna goed zitten & een contract verhoging naar 24 uur.  Goh dan is er deze maand toch wel veel gebeurd! 

 

Na anderhalve maand op 12 uurs contract gewerkt te hebben heb ik een uren verhoging gekregen, ik mag nu 24 uur per week komen werken. Super fijn! 12 uur was al even wennen met Jailey en nu is dat ook nog is verdubbeld dus dat word zeker even omschakelen maar dat komt vast goed!

 

Natuurlijk gaat deze blog over Jailey dus laten we het daar eens over hebben…

 

Het consulatie bureau.

 

En natuurlijk zoals elke maand stond er ook deze keer weer een afspraak bij het CB om te wegen en te meten. Deze keer kwam ze bij ons thuis en is de lengte niet gemeten. Jailey is wel gewogen en we hebben even over haar gebabbeld.. Eigenlijk gaat veel het ene oor in en het andere oor uit omdat het vaak toch niet goed is of niet pedagogisch verantwoord… Bijvoorbeeld: ‘goh een koekje terwijl ze 4 maanden is kan eigenlijk niet hoor, want blablabla’ Hmm tja dat mag ze vinden maar Jailey vind het lekker dus lekker belangrijk wat er in het wel bekende boekje staat… kwa gewicht is Jailey niet heel veel aangekomen.. tenminste, niet zoals wij van haar gewend zijn… Normaal gesproken is het ongeveer 1000 gr per maand en deze keer was het maar 315 gr.. Maar dat is opzich ook wel logisch want Jailey is namelijk steeds meer gaan bewegen.

Haar gewicht was nu: 9080 gr.

 

Ontwikkelingen en ontdekkingen.

 

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen gaat Jailey eigenlijk nooit meer in bad, maar met mij mee onder de douche! We hebben nu een wat ruimere douche en is het dus ook wat makkelijker. Sinds wij dit dus doen is ze helemaal fan van de douchekop. Deze wil ze graag vast houden en probeert dan de stralen op de drinken hahahah super leuk gezicht. En trouwens nu wij douchen merken we pas hoe onhandig dat badje eigenlijk is!

 

Verder is Jailey begonnen met omrollen en gaat nu de hele woonkamer door! Zo ligt ze op een kleed, en je draait je om en ja hoor mevrouw ligt onder tafel… (Dit word nog wat als ze gaat lopen..)

Ook gaat het zitten steeds beter! Ze kan het nog niet helemaal zelfstandig maar we hoeven haar in ieder geval niet meer zo vast te houden alsof ze elk moment kan omvallen. Dat scheelt wel een hoop als je toevallig even wat moet pakken want ik kan haar nu gewoon met 1 hand op mijn zij vast houden.

 

Ontdekkingen zullen nog wel komen maar die hebben we deze maand nog niet zoveel gehad. Buiten het omrollen om dan. Maar aangezien de kerst eraan komt zal de kerstboom straks wel interessant zijn…. Als dat maar goed komt….

 

Voeding

 

Jailey krijgt nog steeds 4 flessen van 210 cc + 7 schepjes. En potjes groente en fruit. Verder zijn we nog niet begonnen met andere dingen omdat het zo gewoon prima gaat! En dat scheelt best wel veel zorgen. Ze is lekker tevreden en vraagt niet om meer dus dan gaan we dat haar ook niet geven.

 

Slapen

 

Jailey slaapt sinds we in ons nieuwe huis wonen op haar eigen kamer. Zij vond het prima alleen ik moest even wennen… zo maar ineens is je meisje niet meer naast je maar zit er een muur tussen.

Ze slaapt nog steeds heerlijk door van 21:00 tot 09:00  overdag is het nog steeds wel lastig met slapen omdat ze heel moeilijk in slaap komt. Gelukkig leggen we haar sinds kort nu ’s middags op bed en gaat het een stukje beter. Het is voor haar wel even wennen omdat ze natuurlijk alleen is, maar dat komt vanzelf wel goed. (hoop ik)

 

Tot snel!

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.