Hoogtepunten van 2018

Gepubliceerd op 31 december 2018 om 10:00

Goh en dat is 2018 alweer voorbij. Mama geworden, terug verhuisd naar Friesland, begonnen met rijlessen en nog veel meer dingen waar ik positief op terug kijk! Ook zijn er natuurlijk minder leuke dingen gebeurd dit jaar… Ik zet ze hier onder allemaal op een rijtje, mijn hoogtepunten en minpunten van 2018..

 

Laten we beginnen met de hoogtepunten:

  • 06-01-2018 verhuisden wij naar Friesland, voor mijn terug naar waar ik vandaan kwam. Voor Jailey haar plekje waar zij geboren zou worden. & voor mijn vriend weg naar een hele andere provincie maar wel de kans voor een nieuwe start.
  • 06-06-2018 precies een half jaar na de verhuizing is Jailey geboren. Zeker de mooiste dag van 2018. Zo veel liefde uit zo’n klein meisje..
  • 23-07-2018 begonnen met rijlessen!
  • 09-09-2018 gestart met jongemamas
  • 11-09-2018 aangenomen bij Kruidvat en gestart met 12 uur per week 
  • 01-10-2018 mijn autotheorie examen gehaald!
  • 01-11-2018 De dag dat wij officieel in onze nieuwe woning gingen. Wat een heerlijk gevoel. Eindelijk een eigen huisje voor ons drieën.
  • 21-12-2018 contract verhoging naar 24 uur per week 

 

Minpunten:

 

Eigenlijk heb ik niet echt heftige minpunten, tuurlijk waren er dagen dat het niet helemaal lekker ging of dagen dat niks wilt lukken, dagen dat je je even niet blij voelt. Maar om die allemaal te benoemen… Ik neem aan dat iedereen zich wel een keer niet fijn / goed voelt..

 

Wel heb ik 1 minpuntje die het hele jaar wel is terug gekomen, en dat is vriendschap..

 

Overal kom je vriendengroepjes tegen. In de stad, op social media, in de supermarkt of op tv.. En dan is dat toch wel elke keer weer, erg lastig. Ik zou ook wel is op terras met iemand even een bakje koffie willen drinken. Ik zou ook wel is met iemand anders dan mijn familie op een foto willen staan die ik kan posten op social media. Maar vooral mis ik de gesprekken die je hebt met vrienden, de gezelligheid en bijvoorbeeld met oud en nieuw. Gewoon even gezellig met elkaar een drankje doen en het nieuwe jaar in gaan..  Dus het grootste minpunt van 2018 is, dat ik me eenzaam voel.

 

Hier hoop ik in 2019 wel verandering in te brengen! Met behulp van een therapeut desnoods. Want echt zonder vrienden is het eigenlijk helemaal niet leuk…

 

Was was jullie mooiste of minste punt van 2018?

 

oh ja en op instagram, op ons profiel staat het hoogtepunt van 2018, hier kan je alle hoogtepunten bekijken met foto's! 

 

Liefs,

Lianne

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
2 jaar geleden

Ik zit zo je blog te lezen, en wat heb je boel mooie dingen behaald in 2018! Het blijft voor ons mama's toch altijd best wel lastig alle ballen in de lucht te houden. Zo heb ik dat ook met me dochter me zoontje en cadeau dochter.

Het stukje vriendschap kan ik me ook helemaal bij aansluiten. Vaak verwateren die als je een kindje krijgt of gaat verhuizen. Ik zie je woont in Friesland ik ook en jou mooie meisje is net zo oud als mijn kleine mannetje. Dus als je eens zin in een babydate hebt lijkt het me leuk om het koffiedrinken eens te combineren met het mama zijn :)

Veel liefs Chantal