En toen werd het allemaal even te veel.

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 10:00

Werken, het huishouden, Jailey, ouderraad en dan ook nog bloggen. Het werd mij weer is allemaal teveel.. En dat is inderdaad niet de eerste keer.. Ik wil graag alles blijven doen en ben dus bezig om hier een middenweg in te vinden. En deze heb ik gevonden. Namelijk:

 

Ik ga niet meer elke dag een blog posten. Ik wil mijn volgers niet “teleurstellen’ door geen blogs te plaatsen terwijl dat wel verwacht word. Ik ga nu dus gewoon een blog plaatsen wanneer ik er 1 klaar heb. Zodat mijn blogs wel interessant blijven en niet gewoon wat slappe tekst zodat er maar wat op tijd online kan komen. Dit geld ook voor de gastblogger. Het is aan hun wanneer zij een blog insturen en ik die dus kan posten. Daarover gesproken, zijn wij nog steeds opzoek naar moeders / vaders die graag willen bloggen voor ons. Meer informatie kan je vinden door op de volgende link te klikken.

Het huishouden is nog wel een dingetje.. Ik heb er heel vaak geen zin in na een lange dag werken, maar dat komt vooral nu ook omdat ik van alles buiten werk heb, rijlessen afspraken bij het CB en dus nu ook een ouderraad.. Maar dit moet ook gewoon nog even zijn weg vinden. Mijn vriend en ik hebben er wel over gesproken en hij zou mij wat meer gaan helpen met de dagelijkse dingetjes, zoals de wc en koken.

 

Gelukkig gaat het met Jailey hartstikke goed. Ze is erg vrolijk en geniet van alles om haar heen. Ook zij heeft natuurlijk wel is een slechte dag en is dan hartstikke chagrijnig maar hey, dat mag! Haar schema is nu van 07:00 tot 19:00 maar hierover kan je binnenkort alles lezen is haar maand update. 

Even terug naar het bloggen, het was de bedoeling dat ik elke maandag een weekupdate zou posten. Maar toen ik eenmaal aan het schrijven was, merkte ik dat ik niet zoveel meemaak om dat elke week te doen. De weken vliegen namelijk voorbij en dat zou betekenen dat ik elke week eigenlijk het zelfde riedeltje ga bloggen. Werken, Jailey naar de oppas brengen, koken en schoonmaken… niet zo heel interessant denk ik, om elke week te lezen.

 

Dus vanaf vandaag gaat jongemamas het dus anders aanpakken om toch de beste blogs te posten die wel interessant zijn en niet afgeraffeld! Ik hoop dat jullie onze blogs blijven lezen en daar nog steeds plezier aan ervaren!

 

Tot de volgende blog!

Liefs,

Lianne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.