Voorstelblog (gastblogger Martine)

Gepubliceerd op 18 september 2018 10:00

Lieve lezers van Jongemamas,

 
Ook ik mag mij aansluiten bij het groepje gastbloggers. En zoals het de etiketten een beetje betaamt zal ook ik beginnen met een voorstelrondje.
 
Ik ben Martine en met mijn 34 jaar ben ik, in tegenstelling tot Lianne, de andere gastbloggers en de doelgroep, een “ouwe rot” in het vakgebied van mama zijn.
Ik ben de mama van 2 lieve stouterds Bryant, 6 jaar en Bentley, 2 jaar. 
Ook ben ik de vriendin van Sander, dit jaar 5 jaar. Ik ben geen jonge mama maar Sander is wel een jonge papa. Sander is 6 jaar jonger dan dat ik ben. 
Voor de oplettende mensen onder ons… Sander is de bonusvader van Bryant. 
Bryant zijn “echte” vader maakt nog steeds een groot deel uit van ons gezin.
 
Ik werk fulltime bij de gemeente Amsterdam, erg uitdagend. Sander werkt bij een winkelketen als verkoopmedewerker. 
Bryant zit nu in groep 3 van de basisschool en Bentley vermaakt zich bij de oppassers (we hebben er 2) met alle kindjes.
 
Het is een beetje een beginnende dierentuin bij ons met 3 schildpadden, 3 parelhagedissen Lilo, Stitch en Ohana en 1 baardagaam Rango.
Bryant heeft nog een aquarium met vissen en dwergklauwkikkers. En bij de schildpadden zitten ook nog wat vissen (eigenlijk als voer maar onze schildpadden zijn lui)
 
Op de vrije momenten gaan we er graag op uit. Maar ook net zo lief hangen we op de bank en kijken we een filmpje.
 
Tijdens de gastbloggen die ik ga schrijven geef ik jullie een kijkje achter mijn gordijnen en neem ik jullie mee in mijn wonderlijke wereld, met een lach en een beetje sarcasme kunnen we de wereld aan.
 
Tot snel!

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.