Voorstel blog (Gastblogger Audrey)

Gepubliceerd op 21 september 2018 om 10:00

Lieve lezers, 

 

Mijn naam is Audrey. Ik ben eenentwintig jaar oud en ik heb een dochtertje van drie jaar. Haar naam is Aymee. Samen met haar vader en ons hondje Fifi wonen we in Brabant. De vader van Aymee is vierentwintig en heet Anthony. Ik ben uitgekozen als één van de gastbloggers! Super tof. 

 

Ik ga jullie meenemen in mijn leven als tienermoeder. Hoe kwam ik erachter dat ik zwanger was? Hoe ging de zwangerschap? Was de bevalling zwaar..? Of juist heel erg gemakkelijk? Hoe ging de borstvoeding ? Wat vind ik moeilijk aan tienermoeder zijn en wat vind ik juist fijn? Ik wil zoveel mogelijk met jullie delen. 

 

Aymee is nu drie jaar en dat levert een hoop leuke en grappige uitspraken op. Ook deze wil ik met jullie delen. Ze is super eigenwijs en een echte drama queen. Dat beloofd nog wat voor de toekomst ;) ! 

 

In mijn eerste blog neem ik jullie mee maar ongeveer vijf/zes jaar geleden. Daar begon mijn moederschap. Als je vragen hebt , stel ze gerust. Ik ben een open boek. Lijkt je het leuk om mij te volgen? Dat kan via mijn kanaal. Mijn instagram heet : Byaudrey . Www.mommylife.blog is de site waar je al mijn blogs op kunt vinden. Veel lees plezier en tot de volgende blog !

 

Liefs, Audrey 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.