Interview Djamilla

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 16:00

Hier lees je het interview met Djamilla, en ondernemende jonge moeder met een prachtige kleine dochter. 

 

 

Mijn naam is Djamilla, ik ben 20 jaar oud en trotse mama van Madison. Madison is geboren met 37w1d en is nu ruim 9 weekjes oud. Ik woon samen met mijn vriend, de papa van Madison in Lelystad. De naam Madison had ik twee jaar geleden al in gedachten toen wij het nog maar net over een kindje hadden…

 

Wat voor stoort moeder ik ben kan ik nu nog niet echt over oordelen, maar als ik kijk naar ons hondje dan ben ik wel consequent en toch ook heel vrij. Dus voor onze dochter zal dat ook ongeveer zo zijn! Vanuit huis neem ik in de opvoeding mee dat je altijd respect moet hebben tegenover ouderen. En voor jezelf opkomen en niet over je heen laten lopen.

 

Het moederschap zelf komt wel met wat ik ervan verwacht had. Helaas valt de borstvoeding wel tegen. Ik had verwacht dat het echt zou lukken maar is dit jammer genoeg maar 3 weken gelukt.. Verder had ik het misschien iets zwaarder verwacht, maar tot nu toe valt het me mee! Het leukste vind ik de ontwikkelingen van Madison! Elke dag zie ik haar groeien in ontwikkeling. Ze krijgt echt haar eigen willetje al, als er iets gebeurd wat ze niet wilt dan laat ze dat duidelijk merken. Ook begint ze nu steeds vaker en meer te lachen. Maar natuurlijk zal ik haar over een paar jaar war losser moeten gaan laten, en alleen het idee al… Dat vind ik toch wel het minst leuke. Deze wereld is namelijk niet altijd even leuk..

 

Buiten Madison om ben ik wel een “thuismama”. Thuis run ik dan wel ons eigen bedrijfje in damesschoenen, en vind ik het handelen en onderhandelen super leuk! Dus eigenlijk ben ik een werkende thuismama! Voor de toekomst wil ik graag veel leuke dingen doen met ons gezin, nog een broertje of zusje erbij voor Madison en veel reizen!

 

Mijn tip voor andere mama’s : Wees zeker van jezelf en laat je niks wijs maken door anderen! Vaak zit je met je eigen gevoel goed en moet je die volgen.

 

Liefs,

Djamilla.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.