Over ons

Even voorstellen! Ik ben Lianne en ik ben 19 jaar oud. Mijn dochter is Jailey en is nu 7 maanden. Jailey is geboren op 06-06-2018. Wij wonen in Friesland samen met mijn vriend, Jailey haar papa. Ik ben op mijn 18e bevallen, en dat was een van de mooiste dagen van mijn leven. 

Ik werk momenteel bij de kruidvat in ons dorp, ik werk hier 24 uur per week en de rest ben ik thuis voor Jailey. Als ik thuis ben, ben ik ook bezig met deze website, instagram en facebook. Jailey is een heel relaxed kindje, ze slaapt van 21:00 tot 09:00 en heeft 4 voedingen overdag. (flesvoeding). Verder is ze gek op aandacht en zit ze graag bij iedereen op schoot.. 

Een aantal hobby's van mij zijn, DIY projecten, schrijven (vandaar deze blog), en Netflix. Jullie zullen je ook wel afvragen... waarom deze blog? Nou ten eerste ben ik gek op schrijven en wilde ik hier graag iets mee doen. Ten tweede vind ik het heel leuk om het later zelf terug te                          kunnen lezen, en zou ik graag mijn verhalen met jullie willen delen omdat ik ook een jonge mama ben en hier vaak een vooroordeel over is.                                                                                                                   Ten derde vind ik het gewoon heel leuk! 

                                                                                                Ik hoop dat jullie het net zo leuk gaan vinden, veel lees plezier. 

 

                                                                                                                                                               Liefs, 

 

                                                                                                                                                      Lianne & Jailey